Klaar met je kiteles, kiteset huren of kopen?

Speciaal voor onze studenten hebben wij een aantal kitesets in de verhuur zodat je, met vertrouwd materiaal, zelfstandig verder kan leren. De kiteset bestaat uit een CORE kite, bar, board en harnas. Samen stellen we het materiaal zo goed mogelijk af op je niveau en de weersomstandigheden.

Heb jij geen les bij ons gevolgd maar wil je wel materiaal huren dan kan dat nadat wij je kitelevel hebben gecheckt en zeker weten dat jij voor jezelf en anderen veilig kan kiten. Deze eenmalige level check kost 50,- waarna je in de toekomst alleen nog huur betaald.

Als je vragen hebt over het huren van materiaal na je kiteles neem dan gerust contact met ons op!

Vertrouwd materiaal
Kite, bar, board en trapeze
Speciaal voor onze studenten
3 uur, 1 dagdeel, 50,-

Boek je kiteset


Kitemateriaal kopen, welk materiaal?

Wij weten natuurlijk als geen ander welk materiaal er bij jouw ontwikkeling en ambitie past. Als student ontvang je korting in onze kiteshop. Het gebeurd ook vaak dat students hun wensen en budget aangeven en dat wij deze invullen zodra we materiaal inruilen, zo komt het regelmatig voor dat goed gebruikt materiaal rechtstreeks naar onze students gaat en de kiteshop overslaan.

100% eerlijk aankoop advies!

Onze kitesurfshop is ontstaan uit de wensen van beginnende kitesurfers. Na vele jaren ervaring met verschillend materiaal zijn wij tot het huidige kwalitatieve assortiment gekomen. Al het materiaal dat wij verkopen kennen wij uit eigen ervaring. Omdat wij een klein assortiment hebben hoeven wij, vanuit commerciele overweging, niks te verkopen waar wij niet achter staan. Dan verkopen wij je liever nee, helpen je het elders te krijgen en hopen op een lange toekomstige relatie. Iedere kwaliteit heeft zijn prijs echter ontvang je altijd een eerlijk advies voor jouw plezier!

Advies op maat
Student korting
Wij weten wat bij je past
100% eerlijk advies