Gezellig, breed en rustig strand. Ideaal voor eerste strandles.

Wind: N, W en Z

Adres: Reyndersweg 2, 1951 LA Velsen Noord.

Meetingspoint: De blauwe COREkitesurf bus staat zo ver mogelijk vooraan gepparkeerd bij de slagboom. Als we op het strand afspreken proberen wij onze locatie met een CORE vlag aan te geven of we bellen even. .

OV:
Wijk aan Zee is het best bereikbaar met de auto (Noordpier) of met de bus (centrum), parkeren is gratis

Algemene info over kitesurfen in Wijk aan Zee:
Als kitesurfschool zijn we vooral in Wijk aan Zee te vinden voor de strandtrainingen. Aangezien je hier aan de kust te maken hebt met golven en stroming, leent het zich minder goed voor de kitesurflessen in het water. Het is uiteraard mogelijk, maar je zult veel minder snel progressie maken.

Op het moment dat je zelfstandig en veilig kunt kitesurfen dan zullen we je uiteraard stimuleren om met ons mee te gaan en de golven te trotseren. Er is letterlijk een zee van rust en ruimte en alle ingrediënten zijn aanwezig voor een heerlijk dagje strand.

Anders dan de kitesurfspots aan het IJsselmeer ligt Wijk aan Zee aan het strand. Dit is zelfs één van de leukste en gezelligste stranden in Nederland. Een lange eenzame weg voert je langs het industriegebied de duinen in en onderweg zul je meer dan eens rode langharige koeien en oude bunkers tegenkomen.

Eten en drinken?
Je kunt nagenieten in de strandtenten Timboektoe, Aloha en Statler&Waldorf, welke allen de eigenwijze surfsfeer uitstralen.

Slaap accomodatie?