CORE GTS2
0,00
Verkocht

core-kites-gts2-skills core-kites-gts2-logo

 

CORE GTS2
Freestyle + | Newschool | Wave

De nieuwe generatie van de All-In-One Sport Edition Kite.
Future-C.

Ondanks het feit dat de GTS2 de meest radicale kite is die CORE ooit gebouwd heeft, blijft het een echte ALL-IN-ONE kite dankzij de revolutionaire 'future-C' vorm.

Dit is simpelweg een kite die alles kan: big airs, powerful wave riding en radicale kiteloops, zowel hooked als unhooked.

core-kites-gts2-movieDe ontwikkeling van de GTS2 heeft 2 jaar in beslag genomen met een nieuw kite concept tot gevolg, de Future-C vorm. Deze nieuwe vorm combineert op een slimme manier alle voordelen van zowel 'C' als 'Depower' kites, zonder concessies.

 

PRESTATIES
Meer lift, simpel, precies en op commando
Past zich naadloos aan op unhooked tricks
Instelbare stuur gevoeligheid van normaal tot super gevoelig
Future-C: radicale vliegeigenschappen, comfort en veiligheid

COMFORT
Zeer direct C-kite bar gevoel en precieze draai eigenschappen door het nieuwe tip design met kortere bridels
Super makkelijke relaunch
Nieuw Speed-Pump-System (dus super snel je kite oppompen)

VEILIGHEID
Veiligheids-systeem met de virtuele vijfde lijn en sensor bar

 

 

ALL-IN-ONE kite met extra kracht in
NEWSCHOOL, FREESTYLE & WAVE

De spring eigenschappen zijn verder doorontwikkeld en merkbaar verbeterd. Aanzienlijke verbetering in lift en hangtime. Unhooked realiseert de GTS2 nog meer pop en wordt de druk ook makkelijk losgelaten voor verbeterde handlepass eigenschappen. Verder is het algemene C-kite gevoel en de low-end verbeterd. Golfrijders zullen veel plezier beleven aan de precieze stuureigenschappen en snelle draaimogelijkheden van de GTS2. De algemene stabiliteit van de GTS2 is net als zijn voorgangers uitstekend, dus ook die kiters die hun kite graag parkeren komen aan hun trekken.

De hoge mate waarmee de draaicirkel voorspeld kan worden zorgt ervoor dat radicale kiteloops makkelijker dan ooit worden.

core-kites-gts2-freeride-2
 

 

 

FUTURE-C

CORE heeft het beste van twee werelden weten te combineren in de Future-C vorm met radicale kite eigenschappen zonder op comfort en veiligheid in te leveren. Het geheim tot het succes van de Future-C zit hem in de bolling (curve) van de leading edge. Een intelligente combinatie van een 'C' en 'Open C' kite.

De karakteristieke rechthoekige tips zorgen voor alle positieve eigenschappen van een C-kite zoals directheid, unhooked stabiliteit en een bolvormig draaigedrag. De negatieve eigenschappen van een C-kite, zoals slechte water relaunch en beperkte wind-range zijn succesvol overwonnen. De gebreken aan een open C-kite, zoals gebrekkige stabiliteit en snelle vlieg mogelijkheid zijn opgelost met deze verbeterde en slimme vorm.

Met de GTS2 hoef je geen 5 kites te kopen om een windrange van 10 tot 30 knopen te bestrijken. Met twee maten van de GTS2 kom je echt al heel ver!

core-kites-gts2-future-c
 

NEW TIP SHAPE AND SHORTER BRIDLES

Direct C-kite gevoel, bolvormig draaigedrag en optimale bar feedback zijn de resultaten van de nieuwe rechthoekige tip vorm met kortere bridles. De 'Straight Segment Power' stuur tip (SSP) komt beter tot zijn recht bij de GTS2, net als bij een echte C-kite. Doordat de voor (power) en achter (stuur) lijnen ieder direct aan een 'Straight Segment' bevestigd zijn worden stuursignalen direct en nauwkeurig doorgevoerd naar de kite. Perfect voor explosieve sprongen, perfecte timing en harmonieuze kiteloops.

De lengte van de bridles afgestemd op de ideale balans tussen depower, stabiliteit en directheid. De drukpunten van de GTS2 geven altijd een reƫel gevoel over de hoeveelheid power die daadwerkelijk gegenereerd wordt, dus geen verrassingen voor, tijdens en na een sprong.

Door de "CORE Intelligent Trim System" (CIT) kan iedereen de GTS2 naar wens afstemmen, van super gevoelig tot voorstelbaar en rustig.

{gallery}core-gts2/GTS2-details:80:60:0:0{/gallery}

core-kites-gts2-2
 
core-kites-sensor-tim-kummerfeld-1
 
core-kites-sensor-logo

VEILIGHEID MET DE SENSOR-Bar

De veiligheid wordt gewaarborgd, zoals altijd, door de virtuele vijfde lijn en de SENSOR-bar. 

De GTS2 is optimaal afgesteld op de SENSOR-BAR, met een krachtvrije release met de virtuele vijfde lijn. De directe relaunch is kenmerkend voor CORE, simpel en perfect.

 GTS2 wind range en prijs

  Beaufort Knopen Prijs*
GTS2 5.0 6-8,5 23-40 949,-
GTS2 6.0 5,5-8 20-36 979,-
GTS2 7.0 5-7,5 17-33 999,-
GTS2 8.0 4,5-7 15-30 1.029,-
GTS2 9.0 4-6,5 13-28 1.049,-
GTS2 10.0 4-6,5 12-26 1.149,-
GTS2 11.0 3,5-6 11-24 1.179,-
GTS2 12.0 3,5-5,5 10,5-22 1.199,-
GTS2 13.0 3-5,5 10-20 1.299,-
GTS2 14.0 3-5 9,5-19 1.349,-
GTS2 15.0 3-5 9-18 1.449,-
SENSOR BAR ALL ALL 449,-

core-gts2-its

De kiter kan zelf zowel de bardruk en de stuursnelheid aanpassen door het "CORE Intelligent Trim System" (CIT) te gebruiken.

De stuursnelheid kan ingesteld worden van makkelijk en rustig, tot super gevoelig en snel. De bardruk is makkelijk te verstellen naar licht of zwaarder.

Bij de levering is de kite al afgesteld naar de wensen van zo'n 90% van de kiters.