CORE Ripper Waveboard
0,00
Verkocht
core-kites-ripper-logocore-kites-ripper-waveboard-movie

HET ALL-IN-ONE WAVEBOARD

Het team van CORE heeft haar best gedaan om een all-in-one waveboard te ontwikkelen, die stand houdt in de meest extreme omstandigheden. Of je je nu in choppy water of op spiegelgladde golven bevindt: de Ripper voelt zich thuis in alle wave kite condities. Hij zorgt voor poeder-achtige bochten, nauwkeurig en met veel druk op de rail.

The Ripper scheurt over elke golf. Overal.

 
core-kites-ripper-waveboard

core-kites-ripper-logo

HET ALL-IN-ONE WAVEBOARD

Maten 5'8" | 5'10" | 6'0" | 6'2"
Robuste sandwich construction
Beste accessoires - DAKINE Supremo Straps

HET ALL-IN-ONE WAVEBOARD

Voor diegenen met een agressieve vaarstijl of kiters die veel surfen in de branding, presteert de Ripper het best met straps en een front grip pad.
Strapless varen, met enkel wax onder je voeten zorgt voor het grootste surfgevoel.

core-kites-ripper-waveboard-movieOm deze diversiteit in één board samen te brengen, is de Ripper shape ontwikkeld door CORE en CARVED teamriders in alle mogelijke wateren en omstandigheden die je je kunt indenken. Met een matige tail rocker en iets meer volume in de nose en tail, planeert de Ripper vroeg en gemakkelijk. Deze massaverdeling zorgt voor een evenwichtig vaarplezier, met karaktereigenschappen die je niet kunt missen in bochten en tijdens het gijpen. De rails worden afgerond in het midden en scherper aan de staart voor agressief draaien en meer comfort.

 
core-kites-ripper-robust

 

ROBUST SANDWICH CONSTRUCTION

Het design combineert een compromisloze surf ervaring met robuustheid. De Ripper is vervaardigd in een sandwich-design, niet alleen om stand te houden in de krachten van het water, maar ook tijdens een ruige trip in de auto of het vliegtuig.

Voor een verhoogde slagvastheid, is de Ripper ingekapseld in een harde buitenlaag van PVC. De kern is gemaakt van lichtgewicht prestatieschuim, dat wordt omgeven door verschillende lagen van glas. Dit geeft de Ripper een unieke surfervaring.

 

ALEEN DE BESTE ACCESSOIRES

CORE heeft gezorgd voor een hoge kwaliteit FCS schroeven set-up in the Ripper. Dit heeft twee voordelen: hee typische surf gevoel en mochten je vinnen ongewenst contact met een rif maken, dan zijn reserve-onderdelen verkrijgbaar in bijna elke surf shop in de wereld. De straps behoren tot de beste in de surfwereld: "Da Kine" straps geven je nauwkeurige grip met behoud van het vrije surfgevoel.

MEER DAN 30 JAAR PRODUCTIE ERVARING

approved-by-carved-logo 0The Ripper wordt ondersteund door de CORE en CARVED teams en Bernie Hiss. 10 jaar van custom board ontwikkeling, van CARVED, en meer dan 30 jaar productie-ervaring, worden verenigd in de vervaardiging van hoogstaande en kwalitatieve boards.

core-kites-ripper-accessoires